JavaScript Menu by Deluxe-Menu.com
Afdeling 11 - Tjur-/Tejstgården
 
Tip en ven

Tjur- og Tejstgården i Hundige er en rækkehusbebyggelse i 2 plan. Bebyggelsen er opført i 1976-1977 i muret betonbyggeri. Der findes 448 familieboliger og 22 ungdomsboliger i bebyggelsen. Hovedparten af boligerne er opført i to plan og har mindre sydvendt have med flisebelagt terrasse samt altan på 1. sal. Der er tillige en mindre forhave, som mange har valgt at overdække.

Tjur- og Tejstgården har en meget central beliggenhed tæt på Hundige station, storcenter, folkeskole og stranden. Der findes to store legepladser samt et antal mindre legepladser i nærmiljøet. Der er stisystemer gennem hele bebyggelsen. Bebyggelsen er derfor særdeles velegnede for børnefamilier.

Navnet Tjur- og Tejst er opkaldt efter hønsefuglen "Tjuren" og alkefuglen "Tejsten", som tidligere levede i området.

Fire boligblokke er opdelt med 2 værelses lejligheder på 2 etager. 1. sals lejlighederne har altangang til boligen og egen altan på sydsiden. Stuelejlighederne har direkte adgang til boligen og har mindre sydvendt have. Stuelejlighederne udlejes fortrinsvis til ældre- og handicappede.

Til hver bolig forefindes udhus samt vaskemaskine og det er tilladt at have ét husdyr.

Ungdomsboligerne er opført i 1989 og 1992. Den ene bygning med 6 to-rumsboliger er opført i 1 plan, mens de 16 et-rumsboliger er opført i 2 etager med 8 boliger på hver. Til hver af de 22 ungdomsboliger forefindes der køkkenfaciliteter, bad samt skur. Ungdomsboligerne har eget fællesvaskeri.

Øvrige boligforhold:
• Boligerne er tilsluttet YouSee med mulighed for pakkevalg og internet. - Grundpakke er standard men kan fravælges.
• Mulighed for leje af carport.
• Bebyggelsen har to fælleshuse til 50 personer og to gæsterum.
• Der arrangeres jævnligt beboeraktiviteter.


Se huslejen her


Se oversigtskort her


Se boligtyperne (familie- og pensionistboliger):
2 rums bolig - 59 m2

Se boligtyperne (Ungdomsboliger):
2 rums bolig - 59 m2
Forrige Næste