JavaScript Menu by Deluxe-Menu.com
Afdeling 12 - Søjlegården
 
Tip en ven

Søjlegården i Hundige er en åben grøn række- og etagehusbebyggelse med 2 etagers og et mindre antal 3 etagers huse. Der er 305 boliger med 1 - 3 rum, hvoraf ca. halvdelen af boligerne er handicap- og ældrevenlige.

Bebyggelsen er udført i naturmaterialer, hvilket gør boligerne gode og sunde, og er dermed velegnede til allergikere. Tagene er belagt med røde tagsten. Murene er primært blankt murværk - røde og gule sten - med partier af lette facadeelementer. Karakteristisk for bebyggelsen er karnapperne, der giver bebyggelsen en varieret facadeudformning. Ligeledes giver placering af søjler i bebyggelsens strøggennemgange en spændende variation.

Bebyggelsens varetegn er kunstværket SØJLEN, en fire meter høj granitsøjle, som er placeret ved bebyggelsens indkørsel. Ved Søjlen ligger det store fælleshus med selskabslokaler, hvor der tillige foregår klubaktiviteter, ejendomskontoret er nabo hertil.

Parkeringsarealerne, med mulighed for leje af carport, er anlagt ude i bebyggelsens periferi, er med til at bebyggelsen er særdeles velegnet for de bløde trafikanter. Bebyggelsen er placeret inden for en radius af 1 km til Hundige Storcenter, S-tog og bustermian>

Bofællesskabet er opført i 1996. Det er et ældre- og handicapvenligt skalmuret allergivenligt byggeri i 1 og 2 etager med elevator. Der findes udhus til hver bolig. I stueplan er der et fællesareal, hvor der bl.a. er køkkenfaciliteter.

Øvrige boligforhold:
• Boligerne er tilsluttet YouSee med mulighed for pakkevalg og internet. - Grundpakke er standard men kan fravælges.
• Dørtelefonanlæg.
• Fjernvarme fra Hundige Fjernvarmeværk.
• Det er tilladt af holde ét husdyr, dog ikke kamphund.
• Bebyggelsen har fælleslokale/hus.


Se huslejen her


Se oversigtskort her


Se boligtyperne (bofællelskab)
2 rums bolig - 59 m2

Se boligtyperne (familieboliger):
2 rums bolig - 59 m2
Forrige Næste