JavaScript Menu by Deluxe-Menu.com
Afdeling 28 - Fjællestien
 
Tip en ven

Fjællestien består af tre boligbebyggelser på i alt 24 boliger. Bofællesskabet er opført i 1997, 5 ældreboliger er opført i 2003 og samtidigt blev 5 ældreboliger opført i tidligere butikslokaler. Bebyggelserne er placeret som nabo til Tunecenteret med gode indkøbsmuligheder samt bibliotek og menighedscenter. Boligafdelingen ligger tillige ud til Tune Parkvej, hvorfra der er gode busforbindelser til Greve og Roskilde.

Bofællesskabet er opført i blankt murværk med røde sten og indeholder 14 boliger på hhv. 65 m² og 85 m² fordelt i stuen og på 1. sal. Samtlige boliger har adgang fra fællesarealet, hvorfor boligerne ikke er indrettet med vindfang eller entré. Der er to trapper og elevator til 1. sal. Dørtelefonanlægget sikre en bedre og tryggere bolig samt sikrer et hyggeligt fællesrum. Boligerne anvises af Greve Boligselskab og udlejes fortrinsvis til ældre- og handicappede.

Ældreboligerne er ombygget/opført i 2003. Alle 10 ældreboliger er indrettet med 2 rum, køkken og bad/toilet. 5 af boligerne har et boligareal på 80 m² og er nyopførte. Boligerne har egen mindre have og adgangen til boligerne sker direkte fra fortov. Derudover findes der fem boliger, som er opført i tidligere butikslokaler. Boligerne er på hhv. 76 m² og 86 m² og har en fællesgang som entré/vindfang. Ældreboligerne anvises af Greve kommune til ældre og handicappede.

Foran rækkehusblokken og bofællesskabet findes fælles p-plads.

Øvrige boligforhold:
• Boligerne er tilsluttet grundpakken via lejen og mulighed for tilvalg hos Tune Kabelnet.
• Der er mindre skur/kælderrum til boligerne.
• Bebyggelsen har fælleslokale til større arrangementer.
• Et husdyr tilladt.


Se huslejen her


Se oversigtskort her


Se boligtyper (bofællesskab):
Fjællestien bofællesskab - plantegning

Se boligtyper (ældreboliger):
Fjællestien ældreboliger - plantegning
Forrige Næste