JavaScript Menu by Deluxe-Menu.com
Afdeling 51 - Møllehøj
 
Tip en ven

Møllehøj er et pleje- og ældrecenter i Greve kommune - beliggende i Karlslunde landsby. Møllehøj består af 55 ældreboliger, 53 plejeboliger, heraf 3 ægteparboliger.

Som et omdrejningspunkt for alle beboere i lokalcenteret byder centerområdet på en lang række faciliteter og tilbud med mange forskellige former for aktiviteter. Centeromnrådet kan også benyttes af udefra kommende borgere.

De 55 ældreboliger består af rækkehuse i ét plan, på ca. 60 m² fordelt på entre, stue, soveværelse, køkken, toilet med bad samt en lille terrasse. Et stisytem forbinder boligerne med centerområdet.


De resterende boliger hører under lokalcenteret Møllehøj, som blev ombygget i 2004. Lokalcenteret består af 6 boliggrupper med hver 6-12 permanente to-rums boliger, hvor hver bolig er indrettet med tekøkken med køleskab og kogeplader, badeværelse, stue og soverum.  

Hver boliggruppe, der fungerer uafhængigt af hinanden, har desuden hvert sit køkken, spise- og opholdsareal, hvorfra der er udgang til terrasse og haveanlæg.

Opholdsarealerne fremtræder som "væksthuse" med stort lysindfald gennem glastaget, hvilket giver gode vækstbetingelser for planter, miljø og trivsel.

Øvrige boligforhold:
• Boligerne er tilsluttet fællesantennenettet i Karlslunde og der findes tillige fjernsyn i de fleste fællesrum.
• Boligerne anvises af Greve kommune.
• Boligerne er "almene" ældre- og plejeboliger med hertil gældende lovgivning.
• Pr. 1. januar 2007 har boligerne A-ordningen, hvilket betyder at de vil være nyistandsat ved indflytning.
• El er indeholdt i lejen og varmeudgiften fordeles kollektivit efter antal m².
• Der forefindes flere fællesvaskerier - vaskeribrikker udleveres ved indflytning og betalingen foregår over huslejen.

Se huslejen her


Se oversigtskort her


Se boligtyper:

Ungdomsboliger Elkærparken
 
Forrige Næste