JavaScript Menu by Deluxe-Menu.com
Afdeling 33 - Hedelyparken
 
Tip en ven
Hedelyparken ligger i det centrale Greve. Bebyggelsen ligger dejligt og roligt og alligevel centralt nær Greve Midtby Center, Greve Station, skoler og børneinstitutioner.

​Hedelyparken er oprindeligt opført i gule mursten i årene 1969-71. Bebyggelsen er opført i 2 etager og rummer i alt 248 lejligheder. Det er en velordnet bebyggelse, hvor beboerne trives. Der foregår forskellige aktiviteter i bebyggelsen på klub plan.

Bebyggelsen fremtræder moderne i traditionel arkitektur. I perioden 1999 – 2001 blev der foretaget en gennemgribende udvendig renovering, hvor der blev lagt nye tage, udført facadeisolering, altanerne blev udvidet samt at det centrale varmesystem blev renoveret. Renoveringen har forbedret komforten i lejlighederne væsentligt og har gjort altanerne større og brugbare.

Beliggenheden er ideel, og der er stort set alle faciliteter inden for kort afstand. Nærmeste nabo er store grønne arealer ved Greve Stadion, Greve Hallerne og Rævebakken. Her er rekreative områder, hvor børn og voksne kan boltre sig, og der er mulighed for dejlige gå- eller cykelture i det grønne. Tæt på ligger Greve Rådhus, Greve Gymnasium, Greve Svømmehal og Greve Midtby Center. I cykelafstand ligger også badestrand med et grønt område på strandsiden lige overfor Greve Centervej. Her er der mulighed for en tur til en dejlig, børnevenlig strand, og en frisk dukkert, når vejret er til det.

Der er 8 forskellige typer boliger i Hedelyparken - fra to til fem rum og fra 52,4m2 til 97,8m2. Alle boliger på nær to-rums boligerne har altan. 


Øvrige boligforhold:
 
  • Kælderrum til hver lejlighed.
  • Aflåst cykelkælder.
  • Bebyggelsen har eget vaskeri.
  • Hårde hvidevarer som køleskab og komfur er inkluderet i huslejen. Emhætte er ikke standard.
  • Bebyggelsen har beboerhus, som kan lejes af beboerne til selskaber og festlige lejligheder.


Se boligtyperne: 2 rum - 58,2m2
Alle typer              
Forrige Næste