JavaScript Menu by Deluxe-Menu.com
Afdeling 4 - Gersagerparken
 
Tip en ven

Denne afdeling af Gersagerparken består af  363 boliger af en samlet bebyggelse på ialt 1.050 boliger. Den anden afdeling af Gersagerparken kaldes afdeling 31 Gersagerparken.

Bygningerne er opført i 3 og 5 etagers betonbyggeri fra 1973. Boligbebyggelsen danner med sine inderste boligblokke en cirkel omkring en mindre park, hvor der findes boldbaner, grønne oaser, kælkebakke, legepladser m.m. De øvrige boligblokke følger samme linier på den anden side af de gennemgående cykelstier. Parkeringsarealerne er placeret i en cirkel omkring hele bebyggelsen.

Greve Boligselskabs boligblokke er placeret i det nordvestlige hjørne af Gersagerparken, hvortil der er adgang til legepladser.


Ustøttede boliger:
I 2008 er den oprindelige daginstitution omdannet til seks ustøttede boliger. De seks boliger er indeholdende 2 rum og har en størrelse mellem 54m2 og 70m2. Der er adgang til boligerne direkte fra gadeplan.

Den oprindelige bebyggelse har gennemgået en omfattende facaderenovering og miljøforbedring. Projektet blev afsluttet i 2008 med en forskønnelse af alle belægninger og grønne områder, hvor der er lagt vægt på fremkommelighed og naturskønne opholdsmuligheder.


Aktiviteter:
Gersagerparken er en del af Greve Nord projektet, hvor der er udarbejdet
en boligsocial indsats, der arbejder for at skabe spændende aktiviteter for beboerne og naboskabet, som tilbyder vejledning og rådgivning indenfor fx familier, job og uddannelse, sundhed, økonomi m.m. På Greve Nord Projektets hjemmeside kan du se, hvad der findes af spændende og sjove tiltag og følge med i nyheder og aktiviteter i området.

Gersagerparken har en fælles side for begge afdelinger. Her kan beboerne se aktiviteter og anden orientering, som er gældende for begge afdelinger i Gersagerparken. Link til Gersagerparkens fælles hjemmeside

Øvrige boligforhold:

  • Boligerne er tilsluttet YouSee med mulighed for pakkevalg og internet. - Grundpakke er standard men kan fravælges.

  • Depotrum, cykelrum og dørtelefon ved alle boligopgange.

  • Fjernvarme fra Hundige Fjernvarmeværk.

  • Bebyggelsen har eget vaskeri.

  • 5 etagers blokke har elevator.

  • Det er tilladt at holde ét husdyr, dog ikke kamphund.

  • Der er mulighed for leje af carport.

  • Bebyggelsen har fælleslokale/hus samt en del klublokaler.


Se huslejen her


Se
oversigtskort her


Se plantegninger etagebyggeri her


Se plantegninger ustøttede ombyggede boliger her

Forrige Næste